Viemärin kuntotarkastus

Viemärin kuntotarkastus on edullinen, nopea ja luotettava keino varmistaa, että kiinteistön viemärit ovat kunnossa.

Milloin tulisi tehdä viemärin kuntotarkastus?

Suositeltavaa tehdä noin 10-vuoden välein.
Viemärin toiminnassa on ongelmia.
Haluat luotettavan tiedon putkiremontin tarpeellisuudesta.
Olet aikeissa myydä tai ostaa vanhemman kiinteistön ja epäilet viemärin kuntoa

K&T Prosessipuhdistus tekee viemärin kuntotarkastuksen edullisesti ja luotettavasti.

Tarkastetut viemärit poistavat epävarmuuden viemärin kunnosta, lisäävät luottamusta asukkaiden keskuudessa ja nostavat asunnon arvoa ja vähentävät riskejä kaupanteossa.

Viemäriputki kuluu sisältäpäin, eikä ongelmia välttämättä näe ulkoisesti. Viemärin elinikä on huomattavasti lyhyempi kuin yleisesti luullaan.

K&T Prosessipuhdistus tarkastaa kiinteistöjen viemärit kustannustehokkaasti. Saat kuvauksen videotiedostona ja puolueettoman raportin putkistosi ja viemärisi kunnosta. Selkeän raportin perusteella on helppo tehdä tarvittavat korjaussuunnitelmat.

Käytössämme on nykyaikainen kuvauskalusto, jolla voimme kuvata putkiston aina 30mm:stä 400mm saakka. Lattiakaivojen hajulukot eivät aiheuta ongelmia. Pystymme paikallistamaan putkistoissa olevat viat tarkasti useiden metrien syvyydestä.
KIMAB:in suorittamassa tutkimuksessa todettiin jopa 20 vuoden elinikäeroja saman talon viemäreiden välillä. Vaakasuorien keittiöputkien elinikä oli lyhyin, kun taas parhaiten säilyneet putkiosat löytyivät pystysuorista kylpyhuoneiden viemäreistä.
"Suositukseni on, että kun viemäreiden ikä lähestyy 30 vuotta, ne pitää tutkia ja harkita toimenpiteitä, sen sijaan että joudutaan akuutteihin toimenpiteisiin vuodon ilmaannuttua. Tuloksemme osoittavat, että 60- ja 70-luvun talojen viemäreissä on suuri kunnossapitotarve".

Jörgen Almqvist, KIMAB (Euroopan johtava korroosio- ja metallintutkimuslaitos)
putken kuntokartoitus
Viemärin kunto on oleellista tietää asuntokauppaa tehdessä. Viemärin kunnostukset voivat olla kalliita projekteja, joten mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä vältytään kun viemärin tarkastuksesta on muiden tarkastusten ohella huolehdittu. Viemärin kuntotarkastuksen tilaa yleensä asunnon myyjä, mutta jos sitä ei ole tehty, on tarkastus hyvää pyytää toteutettavaksi asunnon ostajan virassa.

Laatuvaatimuksemme edellyttää aina viemärinpuhdistuksen ennen viemärin kuvausta.

Jo muutaman kuukauden käyttö kerryttää viemäreiden pintaan liettymää/saostumaa. Tämän vuoksi laatuvaatimuksemme edellyttää aina ennen kuvausta viemäreiden puhdistuksen. Viemäri puhdistetaan juuri kyseistä työtä varten optimoidulla vesipaineella. Vedenpainepesu on tehokas, mutta hellävarainen tapa putkiston puhdistamiseen.

Tarjouspyynnöt

Palveluidemme hinta muodostuu muun muassa ajankohdasta, työn kestosta, käytettävästä kalustosta ja etäisyydestä. Hinnoittelumme on edullinen ja palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Toimialuettamme on Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi.

Pyydä kiinteistöjen ja teollisuuden palveluistamme tarjous lomakkeellamme.
Pyydä tarjous