Viemärin avaus

Avaamme tarpeisiinne sopivalla aikataululla tukkeutuneet viemärit, WC-istuimet, lavuaarit, lattiakaivot, pohja- ja pihalinjat. Palvelemme Teitä Pirkanmaalla.

Viemärin avaus vaatii paikalle aina ammattilaisen.

Vessanpönttö tukossa? Viemäri haisee? Lattiakaivo tukossa? Lavuaari ei vedä?

Viemäritukoksen aiheuttaa viallinen putken rakenne tai sinne kuulumaton esine. Viemäri voi myös tukkeutua ajan saatossa sinne kertyneestä rasvasta ja liasta. Viemärin avaus on syytä jättää ammattilaisille, jotta vältytään kalliilta lisävahingoilta. Tämä koskee niin yksityishenkilöitä kuin taloyhtiön asukkaitakin. Viemärin avaus kotikonstein ei usein poista koko ongelmaa, ja ilman ammattilaisen apua viemäriputken tukosta on vaikea paikantaa. Tämän lisäksi kaupasta saatavat kemikaalit kuluttavat viemäriputkistoa ja ovat haitallisia sekä ympäristölle että käyttäjälle.

Miksi valita Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus?

Jopa tunnissa perillä. Vastaamme puheluihin vuoden jokaisena päivänä ja autamme akuutissa tilanteessa.
Korkea ammattitaito. Meillä on kertynyt ammattitaitoa ja kokemusta yli 15.000 viemärin avauksesta.
Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakasta. Näemme tilanteen asiakkaan näkökulmasta. Meillä asiakkaan puheluun vastaa aina ammattilainen ja ymmärrämme huolesi.

Katso miltä viemärin avaus näyttää putken sisältä.

Viemärin putki

Toimintatapamme

Tilannearvio

Saavuttuamme kiinteistölle keskustelemme ensin ongelmasta, teemme vianselvityksen ja paikannamme ongelman.

Lisävahinkojen estäminen

Saavuttuamme kiinteistölle keskustelemme ensin ongelmasta, teemme vianselvityksen ja paikannamme ongelman.

Viemärin avaus

Saavuttuamme kiinteistölle keskustelemme ensin ongelmasta, teemme vianselvityksen ja paikannamme ongelman.

Hinnasto

Tarjous:
Hinnasto / esite 2022:

Katso miltä viemärin avaus näyttää putken sisältä.

Viemärin putki
Viemärin avauksen hinta koostuu monesta tekijästä. Työn ajankohta vaikuttaa hintaan, sillä iltatöistä, viikonlopuista ja juhlapyhistä veloitamme enemmän.  Toimialuettamme ovat pääkaupunkiseudun lisäksi Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Palvelumme ovat kotitalouksille kotitalousvähennyskelpoisia
Pyydä tarjous

Toimi näin viemäreiden avauksissa, jotta pääsemme ripeästi auttamaan.

Viemäreiden avaukset sujuvat kitkattomasti, kun tiettyjä toimia on valmiiksi tehty kun saavumme paikalle.
Varmista, että kaivolle/viemärille on esteetön pääsy.
Tyhjennä allaskaappia tai siirrä muuta irtaimistoa pois kaivon läheisyydestä.
Varmista, että lemmikkieläimet ovat turvallisessa paikassa, sillä joudumme mahdollisesti pitämään ulko-ovea auki operoidessamme.
Ota viemäripiirrustukset valmiiksi esille, mikäli sellaiset on saatavilla.
Viemäri
vesihana

Viemärien avaukset ovat lääke ongelmaan. Pidä huolta putkista myös ennakkoon.

Ennakoitavat putkistojen huuhtelutyöt kuuluvat keskeisesti putkistojen ylläpitoon ja huoltoon. Putkistot tulisi huuhdella muutaman vuoden välein, niin viemäri pysyy auki. Toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa putkistojen toimivuus ja ennaltaehkäistä mahdollisten tukosten aiheuttamat haitat.

Jos viemärien tukoksia joutuu avaamaan usein, viemärikuvaus on paras tapa tarkistaa viemäreiden kunto ja mahdolliset vauriot. Tarjoamme käyttöösi monipuoliset ja kattavat palvelut, joiden ansiosta esimerkiksi viemärien avaukset ja tutkimukset onnistuvat lyhyelläkin varoitusajalla.

4 neuvoa, joilla pidät viemärin puhtaana:

1. Katso mitä viemäriin päätyy.
Keittiörasvat, kahvinpurut, hiukset ja saippuajäte ovat viemärin pahimpia vihollisia.

Huolehdi, että esimerkiksi keittiön viemärisiivilät ovat kunnossa, ettei isoja ruoantähteitä pääse viemäriin. Paistorasvojen ja öljyn paikka ei ole viemärissä, vaan ne kuuluu imeyttää esim. sanomalehtipaperiin ja biojätteeseen.

WC-tiloissa on tärkeää pitää huoli, että roskat ja esimerkiksi hiukset päätyvät roskikseen. WC-pönttöön tulee laittaa vain paperia.
2. Tee-se-itse.
Kylpyhuoneen tai WC:n viemärin avaukseen voi kokeilla tavallisen ruokasoodan ja viinietikan yhdistelmää, jossa putkeen laitetaan teelusikallisen verran soodaa ja desi viinietikkaa. Anna vaikuttaa tunnin ja valuta viemäriin mahdollisimman kuumaa vettä.

Keittiön viemärin avaukseen voi yrittää käyttää ruokasoodaa ja viinietikkaa. Laita puoli desiä ruokasoodaa ja puoli desiä viinietikkaa viemäriin, sulje viemäri tulpalla ja anna vaikuttaa noin viisi minuuttia. Kaada viemäriin noin puoli litraa kuumaa (ei kiehuvaa) vettä.
3. Juoksuta lämmintä vettä.
Jokaisen käytön jälkeen on hyvä juoksuttaa hieman lämmintä vettä. Kuuma vesi auttaa tukosten aiheuttajia menemään koko putkiston läpi sen sijaan, että ne jäisivät viemärin solmukohtiin tukkimaan viemäriä.
4. Kuvauta viemärisi säännölllisesti.
Viemärin kunnosta ei voi päällisin puolin päätellä juuri mitään. Viemärikuvaus on hyvä ja edullinen tapa tarkastaa toistuvan viemäritukoksen syy ja viemärien yleiskunto. Myös putkisto kuluu tavallisessa käytössä vuosien varrella. Kallista vesivahinkoa parempi vaihtoehto on pitää huolta viemärin kunnosta säännöllisesti esimerkiksi tekemällä tilannekartoituksen kuvauttamalla putkistot.

Me autamme viemäriongelmissa 24/7!

Soita meille 0503484222 ja tilaa viemärin avaus.

Yhteydenottolomake