Viemärien ja salaojien kuvaukset sekä kuntotarkastukset

Viemärin tai salaojan kuvaus paljastaa tukokset, vuodot, halkeamat, sortumat, juuristot ja muut ongelmat ilman putken tai salaojan esille kaivamista. Meiltä viemärin ja salaojien kuntotarkastukset ja kuvaukset 100% puolueettomasti!
050 3484 222

Pyydä tarjous

Kiitos! Tarjouspyyntösi on vastaanotettu!
Jokin meni pieleen. Kokeile uudestaan.

Viemäreiden
kuntotarkastus

Viemärin kuvaus on edullinen tapa selvittää erilaisten ongelmien tai toistuvien tukosten syy, sekä viemärien todellinen kunto. Kuvaus kannattaa tehdä ennen urakkaa, salaojaremonttia tai suunniteltaessa viemärisaneerausta.

Meiltä viemärikuvaus sekä uudisrakennuskohteisiin että vanhempiin kiinteistöihin.

Salaojien tarkastus
tarkalla dokumentaatiolla

Toimivatko kotisi salaojat niin kuin pitäisi? Jos talosi on rakennettu ennen 1990-lukua, on nyt oikea hetki tarkastuttaa kotisi salaojien kunto. Toimimattomat salaojat voivat aiheuttaa vakavia kosteusongelmia talolle, ja vaikuttaa merkittävästi kotisi arvoon.

Jos haluat selvittää salaojaverkostosi kunnon, voit varata Prosessipuhdistukselta salaojien kuvauksen ja raportoinnin. Teemme perusteellisen arvion salaojiesi kunnosta, joka toimitetaan aina täysin puolueettomasti.

Hinnasto

Tarjous:
Hinnasto / esite 2022:

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Meille on tärkeää, että jokainen asiakaskokemus on positiivinen. Luottamus on suurimpia arvojamme.

Petra V.

Mukava, asiantuntevan ja luotettavan oloinen palvelu. Homma hoitui vielä ällistyttävän siististikin vaikka rapatessa voisi roiskua vaikka miten. Voi kyllä suositella.

Eva-Maria

Palvelu ja ammattitaito olivat aivan ensiluokkaisia! Apu tuli nopeasti paikalle (pyhäpäivänäkin)  ja laitteistot olivat uusinta uutta, joiden ansiosta tukoksen syyt löytyivät nopeasti. Todella lämpimät suosittelut Prosessipuhdistukselle!

Tutustu myös muihin
Prosessipuhdistuksen palveluihin:

Viemärin painehuuhtelu - Viemärin avaus - Imuautopalvelut - Viemäristön vikaselvitys
Tutustu palveluihimme

Soita meille ja tilaa viemärin kuvaus
tai lähetä tarjouspyyntö!

Jos sinulla on epäilys viemärisi tai salaojiesi toiminnasta, kutsu meidät paikalle tarkastamaan tilanne. Luota vuosien kokemukseen ja ammattitaitoon.
Jätä tarjouspyyntö